Om oss

Göteborgs Service Partner startades 2002 som ett gymnasieprojekt i samarbete med den ideella organisationen Ung Företagsamhet.
När projektet avslutades fortsatte vi att driva och utveckla företaget och efter att ha långsamt men stadigt växt ombildades bolaget under 2021 från enskild firma till ett aktiebolag.
I juli 2024 flyttade vi till våra nya fina lokaler på Ovädersgatan 5 på Hisingen som ännu mer ökar vår flexibilitet och effektivitet som till slut alltid ska komma våra kunder till nytta!

Idag är vi 13 glada medarbetare som försöker skapa ett bekymmersfritt fastighetsägande för både bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare.

Vi har i huvudsak vuxit tack vore referenser från nöjda kunder.
Vår filosofi är "En nöjd kund är den bästa reklamen", en kanske inte så originell slogan men väl sann för oss.

 

Vår styrka är den flexibla service som innebär att vi anpassar oss efter just era behov och önskemål och skräddarsyr ett serviceuppdrag som passar just er.

Vår företagsfilosofi bygger på noggrannhet, förtroende, personlig ansvar och nära kontakt med våra kunder.
Allt detta i kombination med konkurrenskraftiga priser gör oss till det rätta valet för er som vill ha glada hyresgäster och välunderhållna fastigheter.
 

Vi som jobbar här

Goran Djurdjevic.
Goran Djurdjevic.



Affärsidé

Erbjuda en stor bredd av tjänster och den bästa service till bostadsrättsföreningar och fastighetsägare.


Vision

Att med duktiga och glada medarbetare erbjuda snabba och högkvalitativa servicetjänster inom drift och underhål av hyresfastigheter.


Värdegrund

Starkt engagemang,
Ärlighet mot kunder och medarbetare.
Flexibilitet utöver det vanliga!


Hört från kund

Tack för att ni alltid finns till hands och löser våra problem! /Kent